Ligusterbaan 1, 2908 LW Capelle aan den IJssel
0299 454 000

Enthousiast, betrokken en kostenbesparend

Wie We Zijn

Enthousiast, betrokken en kostenbesparend

Ons doel is ondernemers te laten groeien. Wij staan naast jou als ondernemer. We bekijken hoe de financiën ervoor staan en helpen om de administratie voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. We werken in de cloud, dat is makkelijker en meer inzichtelijk.  Wij zijn goed in financiën en jij hebt zo je financiële afdeling op afstand. De rekenwonders van Verburgh Advies & Backoffice lichten ook graag de financiële kant van je bedrijf door. We zien wat beter, makkelijker en zuiniger kan. Zo helpen we je om kosten te besparen.

Wij maken boekhouden makkelijk

Wij zijn een online administratiekantoor. Dat betekent dat je bij ons geen bonnetjes hoeft te plakken of hoeft te slepen met multomappen. Het is ook niet nodig om bestanden heen en weer te mailen. We werken in een boekhoudprogramma in de cloud. Daardoor heb je live inzicht in de administratie. Je kan altijd en overal zien wat je resultaten zijn. Hoeveel geld binnenkomt, hoeveel eruit gaat en wat je winst is. Helder, transparant en bovendien minder gedoe. Hierdoor hou jij dus meer tijd over om te ondernemen!

Apps en tools

Het team van Verburgh Advies & Backoffice zit bovenop de ontwikkelingen van financiële apps en online tools. Wij willen het voor de ondernemer zo makkelijk mogelijk maken dus zoeken we altijd naar handige nieuwe hulpmiddelen.

Onze Professionals

Ontmoet ons Team

De financiële en fiscale helden van Verburgh Advies & Backoffice weten waarover ze praten. Doordat we werken met bedrijven uit alle branches hebben we super veel kennis in huis. En kunnen we ondernemers echt verder helpen met ons advies. In het Verburgh team zitten super precieze administrateurs, bedrijfskundigen en slimme financieel adviseurs. We zijn allemaal fanatiek als het gaat over financiën en het helpen van ondernemers. Doordat we met het hele team van specialisten op een plek zitten kunnen we snel schakelen en elk ondernemersprobleem tackelen. Je kan ons zien als je eigen financiële afdeling. Een team specialisten die de financiën van je bedrijf managed. We zijn onze klanten graag een stap voor. Voordat je tegen een financieel struikelblok aanloopt hebben wij het al opgelost.
Rob Verburgh Sr.

Rob Verburgh Sr.

Directeur
Koos van Haren

Koos van Haren

Senior Administrateur
Martin Smink

Martin Smink

Ondernemerscoach
Talishia Haulussy

Talishia Haulussy

Hoofd Backoffice
Judith Tahitu

Judith Tahitu

Boekhouding
Marja Bleijenberg

Marja Bleijenberg

Boekhouding
Rodiëlla Chapman

Rodiëlla Chapman

Boekhouding
Scroll to top