Ligusterbaan 1, 2908 LW Capelle aan den IJssel
0299 454 000

Schuld bemiddeling

Ondernemen is vallen en opstaan. Maar wie helpt je als je gevallen bent?

Zit je in de schulden? We helpen jou!

Als ondernemer ben je volledig gefocust op je business en de groei van je onderneming. Wij snappen het als je daarbij het overzicht bent kwijtgeraakt als gevolg van corona en de daaropvolgende energiecrisis.

Geen zorgen. Samen gaan we werken aan een oplossing om je onderneming te herfinancieren zodat schulden kunnen worden ingelost terwijl je liquiditeitsdruk behapbaar blijft. Een oplossing voor de korte termijn als ook voor de langere termijn.

Veel ondernemers worden helemaal in beslag genomen door hun problemen. Zij verliezen hun scherpe blik en al snel gaat het zakelijk steeds slechter. Dat hoeft echter niet het einde van de onderneming te betekenen.

Met een QuickScan bekijken wij daarom allereerst of de onderneming onder normale omstandigheden levensvatbaar zou zijn. Zo kunnen wij goed onderbouwd, de belangrijkste vraag beantwoorden: “doorgaan of stoppen?”

Is de conclusie doorgaan, dan zetten wij allereerst alles op alles om de negatieve spiraal te stoppen.

Als ondernemer moet je kunnen werken aan de oplossing en niet alleen bezig zijn met het probleem.

Meer weten over schuldbemiddeling?
Of direct een afspraak maken?

Onze resultaten

75%

Geslaagde bemiddeling

318

Klanten uit de schulden

STAP VOOR STAP

    • We maken een QuickScan van je situatie

    • We bespreken het plan van aanpak

    • We zorgen voor voldoende financiële ruimte voor jou

DOELGERICHT

Vaak positioneren wij ons als “de boekhouder” tussen jou en je schuldeisers. We inventariseren de schuldenlast en controleren deze op juridische juistheid.

Wanneer we de totale schuldenlast kunnen overzien en we de afloscapaciteit hebben vastgesteld, maken we samen een realistisch afbetaalplan.

Dit plan moet een oplossingen bieden voor de schuldeisers, maar ook jou voldoende ruimte geven om te kunnen leven en ondernemen.

Scroll to top