Ligusterbaan 1, 2908 LW Capelle aan den IJssel
0299 454 000

Enthousiast, betrokken en kostenbesparend

Financiële Analyse

Financiële rapportage en analyse

Meer inzicht in jouw financiën!

Hoe staat jouw bedrijf er op dit moment financieel voor? En hoe ziet de financiële toekomst eruit? Wij hebben geen glazen bol op ons kantoor staan. Toch helpen we ondernemers om de financiële toestand van hun onderneming in kaart te brengen door middel van een financiële analyse. We onderzoeken hoe de financiën in het verleden geregeld waren en hoe het er nu uitziet. We laten zien wat de huidige situatie betekent voor de toekomstige financiële situatie. En we geven advies om te zorgen dat het in de toekomst goed blijft gaan. Zo kan Verburgh Advies & Backoffice bijvoorbeeld een inschatting maken van jouw financiële situatie op het moment dat je met pensioen gaat. Heb je alles goed voor elkaar of kunnen we samen nog het een en ander regelen? En dat is natuurlijk heel fijn om te weten.

Vanuit ons kantoor Capelle aan den IJssel maken wij financiële rapportages en analyses voor allerlei bedrijven. Vind je het fijn om met een kopje koffie jouw financiën te bespreken? Dat kan! Neem contact op en we nodigen je graag uit!

De vooruitkijkspiegels van Verburgh Advies & Backoffice

Het kan altijd beter

Financiële analyse uitbesteden aan Verburgh Advies & Backoffice

Je wilt jouw financiële analyse uitbesteden aan Verburgh Advies & Backoffice. Dan zijn er verschillende soorten financiële analyses die handig zijn in verschillende situaties. Hieronder een rijtje van de soorten financiële rapportages en analyses die we voor jou kunnen maken.

  • De verticale analyse: een analyse van de structuur van de activa, passiva en resultaten;
  • Een horizontale analyse: een vergelijking tussen de verschillende jaarrekeningen;
  • Een ratio-analyse: een onderzoek naar een verhoudingsgetal dat meer inzicht verschaft in een specifiek aspect van de financieel-economische situatie van de onderneming;
  • De cashflow-analyse of de vermogensstromenanalyse: een analyse van de bronnen en het gebruik van het vermogen.

Geen idee welke financiële analyse je precies nodig hebt? Geen zorgen, je bent niet de enige. Neem gerust contact met ons op. Dan kunnen we samen kijken waar je het meest aan hebt.

Financiële Analyse? Die doet Verburgh.

Inzicht is Uitzicht

Inzicht in financiële situatie dankzij uitgebreide financiële rapportage en analyse
Het is natuurlijk goed om te weten hoe jouw bedrijf er financieel voorstaat. En of je tegen een financieel stootje kan. Want wat als je arbeidsongeschikt raakt? En is er straks genoeg geld om als je 70 bent lekker van het leven te kunnen genieten? Jouw financiële analyse uitbesteden heeft veel voordelen. De rekenwonders Verburgh Advies & Backoffice gaan met jou om tafel zitten om te kijken hoe het gaat met je financiën. En natuurlijk maken we ook en plan om te zorgen dat alles in orde komt mocht het eens financieel wat minder gaan. Een goede financiële rapportage analyse geeft jou als ondernemer meer rust.

Financiële analyse noodzakelijk bij kredietaanvraag bij de bank

Een financiële analyse is nodig om voorbereid te zijn op de toekomst. Maar wil je krediet aanvragen bij de bank dan willen zij natuurlijk ook zien dat jij jouw geldzaken voor elkaar hebt. De financiële rapportage en analyse is voor investeerders vaak het belangrijkste hoofdstuk van het ondernemingsplan. Dus wil je binnenkort gaan investeren? Dan kunnen wij helpen. Jouw financiële analyse uitbesteden is handig. Wij zorgen dat het er allemaal netjes uitziet. En we gaan graag met ondernemers aan tafel zitten om ze voor te bereiden op een financieringsgesprek. Want dat is voor veel ondernemers natuurlijk geen dagelijkse kost. Onze financiële toppers weten hoe je zo’n gesprek voert en helpen je op weg. Want ons doel is jouw bedrijf te helpen groeien!

Onze positief werkende relaties zijn onze reclamezuil

Klantreacties

De uitstekende manier waarop Rob Verburgh en zijn medewerkers onze boekhouding en loonadministratie verzorgt is ronduit prima. Daarnaast ontvangen wij altijd deskundig advies bij belangrijke financiële beslissingen. Kortom we kunnen dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.

Cedney Thielman

Elektrotechnisch Bureau Thielburgh

Vanaf de start hebben wij ons volledig willen richten op onze kernactiviteit. Dus geen gedoe met financiële administratie en backoffice. En dat kan alleen als je het werk professioneel kunt uitbesteden. Wij ontvangen maandelijks updates van onze financiële administratie in een begrijpelijk format, terwijl ons backoffice dag in dag uit functioneert zonder dat we er omkijken naar hebben.

Marco van Heusden

De betonstuc specialist BV

Door een perfecte financiële administratie en financieel advies zijn we in staat geweest om tijdig te kunnen schakelen in het besturen van onze business. Alle lof voor Rob Verburgh!

Lisanne Nieuwendijk

De Utrechtse Bouwspecialist
Scroll to top