Ligusterbaan 1, 2908 LW Capelle aan den IJssel
0299 454 000

Financiële administratie 3.0

Administratie in de Cloud

Je wilt je financiële administratie uitbesteden. Maar zodanig dat je altijd kan zien hoe je er financieel voor staat. Dan heeft Verburgh de oplossing. Wij verzorgen je administratie in de Cloud. Dat betekent dat je geen bonnetjes meer hoeft te plakken of hoeft te slepen met multomappen. En je hoeft ook niet bestanden heen en weer te mailen of aan de slag met Dropbox. Wij doen jouw complete administratie (van BTW tot jaarwerk) op afstand, online en direct in het administratieprogramma.

Doordat wij de administratie in de Cloud doen bespaar jij tijd en geld. Bovendien heb je een beter financieel overzicht. Vanzelfsprekend denkt een financieel expert met je mee hoe jij het beste een verstandige structuur kunt opbouwen. Verder werken we met apps en online tools om de administratie zo efficiënt mogelijk te doen. Financiële administratie 3.0 zeg maar. Zo heb jij nog meer tijd om te ondernemen!

Verburgh | financiële administratie voor het midden- en kleinbedrijf

Administratiesoftware, apps en -tools

Wij willen zo veel mogelijk automatiseren. Zo wordt het voor jou als ondernemer telkens eenvoudiger. Doordat je weinig omkijken hebt naar de financiële administratie kun je doen waar jij goed in bent: ondernemen. Wij verzorgen alle administraties in de Cloud. Dat betekent dat we direct in jouw boekhoudprogramma werken. Zo kun je dus precies zien hoe het ervoor staat.

Daarnaast maken we gebruik van online financiële tools en producten. Zo kunnen we makkelijk en efficiënt samenwerken aan je financiële administratie op afstand. Kortom; je financiële administratie uitbesteden aan Verburgh levert je meer tijd op.

Verburgh | financiële administratie voor het midden- en kleinbedrijf

Op afstand boekhouden

Vanuit ons kantoor in Capelle aan den IJssel regelen we de financiële administratie op afstand voor allerlei bedrijven. Van zzp tot het grotere mkb. Wij weten waar we het over hebben. Ons doel is jouw als ondernemer zoveel mogelijk te laten ondernemen. Want door je financiële administratie uit te besteden heb je meer tijd om dat te doen waar jij goed in bent. Je kan ons zien als je eigen financiële afdeling op afstand. Ons team regelt je financiële administratie in z’n totaliteit of desgewenst op onderdelen. Wat we allemaal doen?

– Inboeken van inkoopfacturen
– Inladen van automatische bankmutaties
– Belastingaangiften BTW, ICP, VPB
– Jaarrekening opstellen en laten deponeren
– Opstellen van bedrijfsspecifieke rapportages
– Opstellen van een financiële analyse of prognose

Verburgh | financiële administratie voor het midden- en kleinbedrijf

Financiële administratie 3.0 – wij gaan verder

De financiële professionals van Verburgh kijken niet uitsluitend naar het financiële proces. Ze kunnen ook bedrijfskundig met je meekijken. Wat kan er beter? Waar kan nog bespaard worden op de kosten? Hoe kun je jouw organisatieprocessen verbeteren? Hoe maak je meer kans op een financiering van de bank? Benieuwd wat we nog meer voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Bekijk hier onze diensten op het gebied van financieel advies en financiële administratie.

Verburgh | financiële administratie voor het midden- en kleinbedrijf

Financiële administratie uitbesteden?

Neem contact op met Verburgh!
Wil jij ook jouw financiële administratie uitbesteden maar heb je toch nog vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij sturen zo snel mogelijk een antwoord. Liever bellen? Bel dan naar +31 299 454 000. Of vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Verburgh | financiële administratie voor het midden- en kleinbedrijf

Scroll to top