Ligusterbaan 1, 2908 LW Capelle aan den IJssel
0299 454 000

Enthousiast, betrokken en kostenbesparend

Financieel Advies

Financieel advies

Hoe ziet de kostenstructuur van jouw bedrijf of organisatie er uit? Hoeveel geef je elke maand uit aan licenties? Of hoeveel investeer je?
Grote kans dat je dit niet precies weet. Dat is helemaal niet zo gek; maar wel zonde. Want meer inzicht in je financiële situatie leidt uiteindelijk tot meer winst.

De financiële en fiscale helden van Verburgh Advies & Backoffice weten waarover ze praten. We geven vooral financieel advies aan MKB en ZZP cliënten. Je kunt ons zien als je eigen financiële afdeling. We adviseren ondernemers natuurlijk over de financiële administratie van hun bedrijf, maar geven ook financieel advies aan ondernemers in privé. En dat is super handig!

De vooruitkijkspiegels van Verburgh Advies & Backoffice

Het kan altijd beter

Door de diversiteit van activiteiten beschikken wij over een breed scala aan ervaring en kennis.

Wij hebben vele bedrijven van binnen gezien, in goede en slechte tijden, van handel tot productie of dienstverlening.

Vanuit onze kennis over je  financiële en organisatorische bedrijfssituatie helpen wij  ondernemers met het vinden van een fiscaal optimum, bij het kiezen van een strategische heroriëntatie of simpelweg te dienen als klankbord. Graag willen wij ook deze ervaring en kennis aan u beschikbaar stellen.
Bovendien hebben wij ervaring met vergelijkbare bedrijven. Vanuit deze achtergrond kunnen wij uw sparringpartner of adviseur zijn voor uw financiële en operationele management en uw investeringsplannen.

Ook brainstormen wij graag met u over de toekomststrategie van uw onderneming, uitbreiding, bedrijfsoverdracht, inkomensvoorziening voor de oude dag en dergelijke.

Financieel Advies? Dat doet Verburgh.

Onze positief werkende relaties zijn onze reclamezuil

Klantreacties

De uitstekende manier waarop Rob Verburgh en zijn medewerkers onze boekhouding en loonadministratie verzorgt is ronduit prima. Daarnaast ontvangen wij altijd deskundig advies bij belangrijke financiële beslissingen. Kortom we kunnen dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.

Elektrotechnisch Bureau Thielburgh

Vanaf de start hebben wij ons volledig willen richten op onze kernactiviteit. Dus geen gedoe met financiële administratie en backoffice. En dat kan alleen als je het werk professioneel kunt uitbesteden. Wij ontvangen maandelijks updates van onze financiële administratie in een begrijpelijk format, terwijl ons backoffice dag in dag uit functioneert zonder dat we er omkijken naar hebben.

Marco van Heusden

Door een perfecte financiële administratie en financieel advies zijn we in staat geweest om tijdig te kunnen schakelen in het besturen van onze business. Alle lof voor Rob Verburgh!

Lisanne Nieuwendijk

De Utrechtse Bouwspecialist
Scroll to top