Ligusterbaan 1, 2908 LW Capelle aan den IJssel
0299 454 000

Ontdek het gemak door uitbesteding van de aangifte vennootschapsbelasting

Aangifte vpb

Aangifte vennootschapsbelasting uitbesteden aan Verburgh Advies & Backoffice

De vennootschapsbelasting, ook wel vpb genoemd, is belasting die je betaalt over de winst als je eigenaar bent van een NV of BV. De aangifte vennootschapsbelasting is een jaarlijks terugkerende verplichting. Hierin geef je op hoeveel winst de BV of NV gemaakt heeft. Aan de hand daarvan wordt de vennootschapsbelasting berekend. De belasting voor rechtspersonen is eigenlijk hetzelfde als de inkomstenbelasting voor natuurlijke personen.

Van eenvoudig tot zeer complex

Vennootschapsbelasting

Aangifte VPB

Na het opstellen van de jaarrekening van jouw onderneming verzorgt Verburgh Advies & Backoffice de aangifte vennootschapsbelasting. Zo weet je zeker dat de aangifte voldoet aan de geldende wet- en regelgeving. Uiteraard kennen de financieel specialisten van Verburgh Advies & Backoffice alle ins en outs die gelden bij een aangifte vennootschapsbelasting.

De Aangiftes Vpb? Die doet Verburgh.

De Aangiftes Vpb? Die doet Verburgh.

Veelgestelde vragen over belastingaangiftes

Als je kinderen wilt uitleggen hoe belasting werkt moet je gewoon de helft van hun toetje moet opeten.

Geen verrassingen door realtime inzicht

Inzicht geeft Uitzicht

Vennootschapsbelasting: geen verrassingen door realtime inzicht!
Na het aangeven van de vpb ontvang je een aanslag waarop staat wat jouw onderneming moet betalen. Hoe hoog dat bedrag is, hangt af van de winst en van het bedrag dat al aan voorbelasting betaald is aan het begin van het boekjaar. Doordat Verburgh Advies & Backoffice werkt met cloud software kan je het hele jaar zien hoe hoog dit bedrag is. Handig, dan weet je precies wanneer het slim is om te investeren!

De Aangiftes Vpb? Die doet Verburgh.

Ik heb interesse, maar ook nog vragen

Neem contact op met Verburgh Advies & Backoffice!

Wil jij ook jouw aangifte vpb uitbesteden maar heb je toch nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij sturen zo snel mogelijk een antwoord. Liever bellen? Bel dan naar +0299 405 825. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Scroll to top