Ligusterbaan 1, 2908 LW Capelle aan den IJssel
0299 454 000

Ontdek het gemak door uitbesteding van de aangifte omzetbelasting

Aangifte omzetbelasting

BTW aangifte: Verburgh Advies & Backoffice regelt jouw aangifte omzetbelasting!

Iedere onderneming, klein of groot, is verplicht om aangifte omzetbelasting te doen. Dit is de afdracht van de btw die je over je diensten rekent. Op welk moment je aangifte moet doen als ondernemer hangt af van de branche waarin je actief bent en de diensten die je levert. Sommige bedrijven doen eens per maand btw aangifte (bijvoorbeeld horecabedrijven), andere organisaties hoeven maar een keer per kwartaal btw aangifte te doen.

Van eenvoudig tot zeer complex

Aangifte omzetbelasting

The devil is in the details

Afhankelijk van het type onderneming, kan de aangifte omzetbelasting een complexe en tijdrovende bezigheid zijn. Zo kan je te maken krijgen met ICP, verleggingen of heb je misschien recht hebben op vrijstellingen?

Verburgh Advies & Backoffice ondersteunt je bij de aangifte omzetbelasting of neemt deze volledig van jou over. Op die manier ben je er zeker van je aangifte omzetbelasting tijdig en op de juiste manier wordt ingediend. Bovendien onderhouden we goed contact met de Belastingdienst. Zijn er problemen of misstanden met je btw aangifte, dan kunnen we snel schakelen. En dat is super handig voor jou.

De Aangiftes? Die doet Verburgh.

De Aangiftes? Die doet Verburgh.

Veelgestelde vragen over belastingaangiftes

Als je kinderen wilt uitleggen hoe belasting werkt moet je gewoon de helft van hun toetje moet opeten.

Alle belastingaangiftes in één hand

Alle belastingaangiftes uitbesteden naar Verburgh?

Naast aangifte omzetbelasting kun je er voor kiezen om je complete btw aangifte uit te besteden aan Verburgh Advies & Backoffice. Wij dienen dan niet alleen jouw aangifte omzetbelasting in, maar ook je aangifte inkomstenbelasting en eventueel je aangifte vennootschapsbelasting. Zo hou jij meer tijd over om te doen waar je goed in bent!

De Aangiftes? Die doet Verburgh.

Ik heb interesse, maar ook nog vragen

Neem contact op met Verburgh Advies & Backoffice!

Wil jij ook jouw btw aangifte uitbesteden maar heb je toch nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij sturen zo snel mogelijk een antwoord. Liever bellen? Bel dan naar +0299 405 825. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Scroll to top